To jest 254 km w 1 stronę :shock:
[O2] Brak automatycznie włączającego się radia
Zwiń
X
-
[O2] Brak automatycznie włączającego się radia
witam
mam małego zonka z moją nawigacją fabryczną. ostatnio przytrafiło mi się wyładowanie akumulatora i konieczność odpalania z kabli. od tego czasu mam problem, bo po włożeniu kluczyka do stacyjki i odpaleniu samochodu radio z nawigacją nie wstaja automatycznie. muszę je ręcznie włączać. do tej pory zawsze uruchamiało się samo.
próbowałem już kombinacji wyłączania radia i wyłączania samochodu, a potem opcji wyłączania samochodu z działającym radiem.... zero efektu.
wyłączenie gadziny powoduje, że po jej kolejnym uruchomieniu radio jest wyłączone i wkurzam się, że muszę je odpalać ręcznie.....
czy jest na to jakieś lekarstwo, czy po prostu skazany jestem żeby zwariować z powodu tego samochodu?
-
-
oorsoo, nie miałem takiego przypadku u siebie, ale zauważyłem, że jeśli wyłączę radio "z palca" podczas jego działania, to wtedy muszę go po ponownym uruchomieniu auta również włączyć z palca. Nie pamiętam jak to było ze streamem, ale na pewno miałem tak w SWING'u i aktualnie w BOLERO.
Nie pamiętam w którym radio, ale było w SETUP opcja włączania radia wraz z przekręceniem radia w stacyjce... a może to było w VCDS'ie .... naprawdę teraz sobie nie przypomnę, a nie mam jak sprawdzić.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kropeckoorsoo, nie miałem takiego przypadku u siebie, ale zauważyłem, że jeśli wyłączę radio "z palca" podczas jego działania, to wtedy muszę go po ponownym uruchomieniu auta również włączyć z palca. Nie pamiętam jak to było ze streamem, ale na pewno miałem tak w SWING'u i aktualnie w BOLERO.
jak widzę to chyba będzie jedyna możliwość
Komentarz
-
Komentarz